Actueel

het Singelhuis praktijk voor psychologie en psychotherapie

 

Supervisie (september 2021)

Marloes Stroop heeft  ruimte om supervisanten aan te nemen.


Corona

 

Het Singelhuis blijft beschikbaar en bereikbaar. Juist in deze tijd van corona vinden we dit heel belangrijk. Dit betekent dat de behandelingen zijn vervolg zullen krijgen. We doen dit met inachtneming van de actuele richtlijnen en binnen de kaders die het RIVM en de Rijksoverheid hiervoor geven.

Wij hebben er voor gekozen voorlopig geen face-to-facebehandelingen meer aan te bieden. Behandelingen gaan, in afstemming met de client, door via bellen en/of beeldbellen. We zijn in staat dit op een beveiligde (AVG) manier aan te doen. Daarnaast kan er e-health geboden worden. Hiervoor gebruiken we de programma’s Karify ( voor 1np cliënten) en therapieland voor cliënten die we op eigen contract behandelen.

Voor vragen kunt u zich wenden tot uw behandelaar of deze mailen naar info@hetsingelhuis.nl

 
MIND

Verder willen u graag wijzen op de website van MIND.
Mind heeft voor cliënten de livestream ‘MIND huiskamer’ gelanceerd. Hiermee willen ze contact leggen met alle mensen met psychische problemen die nu noodgedwongen geïsoleerd thuis zitten. Mensen kunnen elke werkdag tussen 11-16 uur live vragen stellen, tips krijgen hoe om te gaan met de situatie, ervaringen delen en in contact komen met anderen. En daarbij willen ze mensen ook wat afleiding bieden en ervoor zorgen dat ze zich niet alleen voelen. VIA DEZE LINK GAAT U NAAR DE WEBSITE VAN MIND > wijzijnmind.nl/corona

 

Therapieland

Therapieland biedt gratis het online zelfhulpprogramma Omgaan met coronastress. Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil omgaan met lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen. Hier mag iedereen gebruik van maken. Ook als u geen client van ons of van therapieland bent.

Andere programma's die gratis worden aangeboden zijn Mentale revalidatie na Corona, Omgaan met Corona kinderen en Thuiswerken door Corona

klik op deze link om de zelfhulpprogramma te starten >>>


het Singelhuis praktijk voor psychologie en psychotherapie

 

COMET 

Een nieuwe groepstraining start in het najaar 2021

Nieuwe cliënten kunnen zich voor de COMET training aanmelden door het aanmeldingsformulier COMET in te vullen. Ook mag u telefonisch contact opnemen of mailen naar info@hetsingelhuis.nl. We hopen in september 2019 met een nieuwe COMET training te starten. De definitieve start is afhankelijk van het aantal deelnemers (minimaal 6 personen).

Zie voor uitgebreidere informatie op onze website  Verbeter je zelfbeeld met COMET


het Singelhuis praktijk voor psychologie en psychotherapie

 

Schemagroepstherapie 

De nieuwe groep start in maart 2021

Nieuwe cliënten kunnen telefonisch contact opnemen of mailen naar info@hetsingelhuis.nl
Zie voor uitgebreide informatie de clientenfolder schematherapie.
 


het Singelhuis praktijk voor psychologie en psychotherapie

 

Stageplaats

Wij krijgen veel mailtjes van studenten die informeren naar stagemogelijkheden. Helaas kunnen we dit het komende schooljaar niet bieden.

Terug naar beginpagina