Josje Goes

 

Josje Goes is psychiater voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. Zij werkt sinds 2015 met veel plezier in de vrijgevestigde praktijk. Zij heeft bij verschillende grote GGZ-instellingen gewerkt, en heeft veel ervaring met allerhande problematiek, zowel bij kinderen als volwassenen.

Nicol van Panhuis In haar praktijk richt zij zich op volwassenen met complexere psychiatrische problematiek, met als aandachtsgebied persoonlijkheidsproblematiek. Het gaat vaak om mensen bij wie eerdere hulp onvoldoende verbetering heeft gebracht. Zij kampen bijvoorbeeld met al langer bestaande depressieve – of angstgevoelens, hebben een negatief zelfbeeld, hebben moeite met het ervaren en uiten van hun emoties, of ondervinden problemen in het contact met andere mensen, zoals in relaties.

Als behandeling biedt zij individuele psychotherapie, overwegend vanuit psychoanalytisch referentiekader. De achterliggende gedachte van deze behandelvorm is dat inzicht in de eigen, vaak onbewuste gedrags- en gevoelspatronen kan leiden tot vermindering van klachten.

Josje Goes is ook beschikbaar als consulent voor haar collega's van Het Singelhuis. Op hun verzoek denkt zij mee over diagnostiek en behandeling, zowel bij kinderen/jeugdigen als bij volwassenen, of geeft zij medicamenteuze behandeling als aanvulling op het traject bij de andere behandelaar.

 

Terug naar beginpagina